BroodBar

Zijn we niet allemaal opgegroeid met boterhammen? Als we geluk hadden door mama (en daarna helaas door onszelf) vers belegd op lekker brood van de bakker, als we iets minder geluk hadden een aantal uur eerder al snel in elkaar geflanst en in een plastic zakje meegenomen. Op drukke dagen is echt eten toch het fijnst: geen ingewikkelde dingen, gewoon twee verse sneden brood met vers beleg en misschien nog een smeerseltje om alles samen te brengen. Bij BroodBar stelt u zelf u eigen boterham samen, precies zoals u het wilt. Mee nemen kan alsnog, maar niet in zo’n plastic zakje van vroeger.

Behalve boterhammen kunt u bij ons ook terecht voor een kop koffie van Cafes Richard met een croissantje om de zondag rustig te beginnen, of een stuk huisgemaakte taart en een kopje thee, gewoon omdat het mooi weer is, en dat gevierd moet worden.

Eten moet vers zijn, met aandacht bereid, zonder rare toevoegingen. Daarom maken wij vrijwel alles zelf, van de ijsthee tot de filet americain, de quiches, scones en ook de jam. Zo kunt u niet alleen kiezen wat u eet, u weet ook precies hoe het bereid is. Mist u nog iets op het menu? Laat het ons dan gerust weten, dan hebben wij meteen een excuus voor een middagje experimenteren in de keuken. Want daar is het twee jaar geleden mee begonnen: een passie voor eten en voor koken, die nog altijd de drijvende kracht is achter BroodBar. Tot snel!

 

Kloveniersburgwal 18
Amsterdam

Bellen +31(0)20 626 9548

info@broodbar.nl

www.broodbar.nl

Openingstijden:

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 18:00
Zondag 09:00 – 18:00
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Misc eat drink sleep, Nieuwmarkt