Viswinkel TEL

Vishandel Tel, een gezond bedrijf, klaar voor de toekomst

Begonnen als een viswinkel met daarnaast een markthandel, heeft het bedrijf zich in de afgelopen 50 jaar weten uit te breiden tot één van de grootste importeurs op het gebied van garnalen en buitenlandse vissoorten.

In 1982 wordt aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam een horeca afdeling / viswinkel geopend. Niet voor niets in het “Chinatown” van onze hoofdstad; de Chinese restauranthouders uit Amsterdam en inmiddels ver daarbuiten zijn vaste afnemers geworden. Ook particulieren kunnen hier een keuze komen maken uit het uitgebreide assortiment.

Vanwege de beperkte ruimte in Amsterdam is  in IJmuiden aan de Halkade 48 in januari 2002 een tweede horeca afdeling / viswinkel geopend, naast de visafslag. Hier worden bestellingen van restaurants verwerkt, die vervolgens door heel Nederland worden bezorgd. Begin 2009 kwam het  naastgelegen pand vrij. Door deze extra ruimte erbij te betrekken werd het  mogelijk om de producten beter uit te stallen, zodat ook hier particulieren nu terecht kunnen voor een lekker maaltje vis rechtstreeks van de afslag, of een doos heerlijke gamba’s !

Om alle activiteiten te kunnen coördineren vanuit een centraal punt heeft de groothandel eind 2007 een nieuw pand betrokken aan de Zandvoortstraat in IJmuiden. Van hieruit kunnen de activiteiten gecentraliseerd (inpandig vrieshuis met een capaciteit van 3000 ton) en gestructureerd worden voortgezet.

Verse vis direct van de afslag, diepvries vis direct van de bron betrokken, Vishandel Tel houdt van korte lijnen. Hoe minder schakels des te scherper de prijs !

Zelfs in Suriname is er een samenwerkingsverband opgezet om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 6 schepen varen er momenteel en de zevende staat op stapel. Vele soorten Surinaamse vis, vers en diepvries. Zo kunnen we direct reageren op de vraag en een constante controle uitvoeren op de kwaliteit. Kortom van Boot tot Bord, alles in eigen hand.

 

Kloveniersburgwal 13
1011 JT Amsterdam
Tel +31 (0)20-6255776

http://www.vishandeltel.nl

Openingstijden:

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 17:00
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Nieuwmarkt Amsterdam, Rabobank