Cheatday

Cheatday

Desserts zijn de beste manier om je smaakpapillen te verwennen, en wij bij CHEATDAY nemen de verantwoordelijkheid op ons om onze klanten te voorzien van watertandende heerlijkheden die zeker euforie zullen brengen aan geest, lichaam en ziel.

Gelegen in het hart van Amsterdam Centrum in de Nieuwmarkt, is deze plek prachtig, schilderachtig en gewoon ideaal om te genieten van het lokale eten en de cultuur. Of je nu loopt, fietst of met de auto reist, deze plek is gemakkelijk bereikbaar en charmeert je met zijn levendigheid, dag- en nachtleven.

Bij CHEATDAY streven we ernaar om gepassioneerd en vurig te werken, om elke keer een flinke dosis liefde, warmte en vertrouwen te serveren bij elk van onze bestellingen. We geloven in het opbouwen van relaties met onze klanten, dus elke keer dat je binnenkomt, begroeten we je met open armen, enthousiast en liefdevol.

Onze reeks HUISGEMAAKTE lekkernijen, of het nu stroopwafels, Belgische wafels, crêpes, poffertjes, koffie of een hete chocolade is, zijn allemaal met de grootste zorg en perfectie gemaakt en zouden zeker je smaakpapillen prikkelen en kietelen, je achterlatend in pure luxe en decadentie… en om meer vragen!

Met onze weelderige desserts en romige milkshakes zijn we hier om je bezoek te vullen met de bedwelmende geur en zoetheid van chocolade en van je gewone dag een perfecte CHEATDAY te maken.

Opening Hours

Monday 10:00 - 22:00
Tuesday 10:00 - 22:00
Wednesday 10:00 - 22:00
Thursday 10:00 - 22:00
Friday 10:00 - 22:00
Saturday 10:00 - 22:00
Sunday 10:00 - 22:00

Historisch Nieuwmarkt

De Bekeerde Suster

Coffeeshop The Jolly Joker

Delicious waffles

Kiss me Sushi

t Loosje

Cheatday